Sportrehabilitatie

Pijnvrij…, maar nog niet terug op het oude niveau.

In de sport wordt er meestal niet gesproken van een lichamelijke klacht, maar van een blessure. De behandeling van die blessures zijn nog wel met de reguliere fysiotherapie te verhelpen. Daarmee is de sporter er in de meeste gevallen nog niet. De pijn is vaak ontstaan op een moment dat het lichaam van de sporter in een fase verkeerde, waarin een hoge prestatie kon worden gegeven. Als je geblesseerd bent neemt dit vermogen al snel af.

Ieder sportniveau.

De moeilijkste fase in de behandeling is het weer gaan belasten van het net herstelde lichaam. Er is kennis en kunde nodig om de sporter juist  in zijn sportspecifieke bewegingen op te trainen. De therapeuten van Intercure hebben een ruime ervaring in het behandelen, trainen en begeleiden van (top)sporters. Zowel op amateur- als ook op topsportniveau hebben zij vele sporters in uiteenlopende disciplines (o.a. profvoetballers, nationaal mannenhockeyteam en nationaal vrouwenhandbalteam) mogen begeleiden.

Alles gebruiken.

We helpen u om na een blessure weer terug te keren op het gewenste niveau. We helpen u om alles weer te gebruiken. Om dat te bereiken gebruiken wij ook alles wat we in huis hebben.